Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- В зависимости от технологии приготовления пряники подразделяют на заварные и сырцовые, с начинкой и без нее
- Наливайко Н. Малоизвестные секреты производства слоеных изделий
- Козлов Г. Порівняємо властивості тіста та якість хліба, спеченого за опарними і традиційними способами
- Шнейдер Т.,Петрова Є., Поландова Р. Найкращі показники мають макаронні вироби з борошна оббивного помелу твердої
- Щербакова В., Фукс Н., Касимов Б. Солодовый концентрат нужен в мучных кондитерских изделиях
- Шубін О.,Полякова А., Сімакова О., Петренко Т. Як же впливають речовини-антиоксиданти на стан вершкового масла в листковому тісті
- Дорохіна М., Шаповал Н. До пісочного тіста варто в раціональних пропорціях додавати борошно гарбузового насіння
- Порошок топінамбура може цілком замінити цукор в тісті
- Чудік Ю., Сафонова О. У тісті для бісквітних і пісочних напівфабрикатів потрібне ячмінне борошно
- Дорохіна М., Шаповал Н., Буряк В. Ефективно зміцнюють клейковину та поліпшують структуру хліба
- Горбань Н. Поговорим максимально об асортименте, качестве и пищевой ценности хлеба
- Білецький Е., Петренко О. Найбільш ефективне антиадгезійне покриття для пекарських форм
- Ревенко І., Васюкова І. Випічку найкраще оздоблювати кремами на основі сухих десертних композицій
- Васюкова Г., Богатир Т.,Захарченко М., Пучкова В. Олієводна емульсія в дріжджовому тісті - це рівномірна пористість продукту й економія до 15% дріжджів і яєць
- Смирнова І., Підгоський В. Технологію мікробного впливу на токсичні метали здешевлено й водночас й водночас удосконалено
- Корячкіна С., Березіна Н. Житні закваски з картопляної цукрової пасти збільшують підйомну силу тіста
- Семак Т. Рассмотрим более подробно состав пшеничной и ржаной муки
- Чубенко М. Ретельно необхідно контролювати тривалість випікання бубликів і сушки, надто в початковій зоні
- Былецький Е., Петренко О. Найбільш ефективне антиадгезійне покриття для пекарських форм
- Капліна Т., Фірсова Р., Дорохіна М. Подаємо результати дослідження біостійкості борошна, обробленого ультразвуком, УФ-променями та електромагнітним полем
- Лекарственные травы, фрукты и ягоды можно использовать в кондитерских изделиях
- Логинова Н. 20 рецептур приготовления и оформления пирогов из дрожжевого теста
- Щербакова Б., Фукс Н., Касимов Б. Солодовый концентрат нужен в мучных кондитерских изделиях
- Синявська Н., Павловська Є., Кузнецова Л., Афанасьєва О. Житній хліб виготовляють за прискореною технологією
- Сафонова О., Панченко І. Оцтова та лимонна кислоти разом з гліцерином у поміч подовим виробам
|