укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки з курсу "Основи проектування підприємств харчової промисловості" для студентів спеціальності 7.090221"Обладнання переробних та харчових виробництв" заочної форми навчання

Рiк видання: 2000 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 51 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Аннотацiя:МВ
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Розробив: Закалов О.В.
Примітки
 Загальні зауваження:Кафедра обладнання харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 21/2000/10    1 0
ЧЗ - Читальний зал 21/2000/6    1 0
ЧЗ - Читальний зал 21/2000/7    1 0
ЧЗ - Читальний зал 21/2000/8    1 0
ЧЗ - Читальний зал 21/2000/9    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'