Методичні вказівки з курсу "Основи проектування підприємств харчової промисловості" для студентів спеціальності 7.090221"Обладнання переробних та харчових виробництв" заочної форми навчання
Рiк видання: 2000 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 51 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Відомості про відповідальність: | Розробив: Закалов О.В. |
| Загальні зауваження: | Кафедра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
21/2000/10 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
21/2000/6 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
21/2000/7 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
21/2000/8 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
21/2000/9 |
|
1 |
0 |
|