укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Салавелис А., Горковенко Н., Черно Г., Озолина С.
Влияние добавки хитозан на стуктурные свойства кулинарного желе

Автор: Салавелис А., Горковенко Н., Черно Г., Озолина С. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.35-37
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2008
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'