Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Стефанович О. Досягти бажаного
- Таршинова Л. Без хімпрепаратів і скальпеля
- Соколенко А.,Шевченко О., Піддубний В. Інтенсивні технології харчових виробництв
- Стоянова Л., Богданов Є., Глюкозно-фруктозні сиропи
- Новини ринку
- Обідіна Я. Рентабельність і конкурентоспроможність
- Новини ринку
- Закони, укази, постанови
- Яриш П. Кондитерська галузь: нові технології, досвід, практика
- Левандовський Л., Бублієнко Н. Екологічна підготовка фахівців
- Брославець Г. Продукти, створені природою
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|