Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Упаковка зручна, приваблива
- Прибильський В., Домарецький В., Коваленко Н., Підгорський В., Григоров Ю. Нові штами мікроорганізмів
- Яриш П. Кельн запрошує
- Гуменюк М., Пакуляк Р., Ганін Г., Шоломицька О., Кошель М., Каранов Ю., Чабан Н.,Добриловський Б. За допомогою іммобілізованих мікроорганізмів
- Спирт для автомобілів
- Лебедович В., Скрипка М., Сєдік Т., Лук І., Хода Є., Малежик І. Вакуумне пакуваня соків у скляну тару
- Замість цукру й маргарину - напівфабрикат?
- Наші консультації. Закони, укази, постанови
- Маринченко В., Мельник С., Росолова Р. Оцукрювання крохмалевмісного сусла ферментними препаратами
- Бочарова О., Грушин М. Рівень окислювально-відновних процесіву плодових соках
- Одарченко А.,Одарченко Д. Вплив ксантану на каротин
- Галат В., Бахмач В. Стабілізаційні системи, розроблені науковцями, доцільно використовувати при виробництві майонезів
- Кисла Л., Кислий П., Попова В., Попова С. Направлена дія магнітів
- Адаменко А. Для заточування бурякорізальних ножів
- Дудчак В. Ремонт деталей заглиблювальних електронасосів
- Козак А. Фахівцям пакувальної галузі
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|