Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Новини ринку
- О нынешнем и будущих поколениях
- Генов А., Власова Л., Письменний В. Хліб на хмелю
- Штефанько І. Світові фондові біржі
- Закони, укази, постанови. Наші консультації
- Вторинне використання сировини
- Коцюба О. Хімічна сировина з Європи
- Від небезпечної хвороби
- Пластична хірургія: молодість і краса
- Захарченко Т., Федорченко М., Купчик М., Сидорченко О. Коефіцієнт дифузії цукрози
- Клименко М.,Будник Н. Джерело органічного фосфору й кальцію
- Осейко М., Кіщенко В., Левчук І. Інноваційні технології
- Чепелюк О., Губеня О. Моделювання поведінки газовоі фази тіста
- Захаревич В. Елітні йогурти
- Орлова Н., Сидоренко О. Ліпіди риборослинних консервів
- Відчуйте смак якості
- Такий бажаний делікатес
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|