укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Рiк видання:
2008
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ЧП"Корсар"
Мова:
Українська
Обсяг:
74с.
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Новости
Пионер в дёнерном деле
Удобніе продукті на удобном оборудовании
Пасічний В.М. Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів
Титлов А.С., Вольневич С.В., Войтенко А.К. Разработки энергосберегающих моделей холодильников абсорбционого типа
Дымань Т.Н., Шевченко С.И. Новая американская пирамида питания
Петришин М. Самописець чи комп'ютер?
Остапенко О.В., Пономаренко О.А., Сизиков С.Н. "Зеленые линии Украины" - достойный и надежный партнер
Миклиш И.,Шнекель В., Гаак Е., Ерле Е. Влияние условий куттерования на качество фарша и готовой вареной колбасы
"Могунция" - традиции и современность
Брауэр Х., Геес В. "Барьерная" технология вареной колбасы
Пасічний В.М., Захандревич О. Характеристики основної м'ясної сировини та субпродуктів для виробництва ковбасних виробів вареної групи
Тихая А. ГМО - тест на выживание человечества
Чешуйчатый лед как добавка
Мазур Н.И.,Селюченко Н.И. Санитарные требования к производству колбасных изделий
Щербак О.С. Новые вкусо-ароматические композиции от Агропродукта
Нікітенко А.М., Лясота В.П., Малина В.В. Вплив природних імуномодулюючих препаратів "Ферамін" та "КАФІ" на ріст і якість отриманої продукції свиней
Титлов А.С., Смирнов Г.Ф. Проблемы энергосбережения и экологической безопасности в бытовой и торговой холодильной технике
Тихая А. Наша любимая "варёнка"
Новое решение старых проблем
Пивовар В.С., Гнатюк Г.П. Нові технології приготування та роздавання кормосумішей на тваринницьких фермах
Упрвління ризиками при побудові процесів системи управління якістю
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Производственно-практический,рекламний журнал
Номер частини
:
№1
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'