Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Романчук П. І шана, і відзнака
- Лавров Є. Паливо майбутнього
- Аерозолі - проти мікробів
- Наші консультації. Закони, укази, постанови
- Осейко М., Українець А., Хомічак Л. Білок і білково-ліпідні продукти
- Петров А. Молочна галузь: тенденції розвитку
- Хміляр Д. Відповідно до сучасних вимог
- Коренькова Г. Свято пивоварів
- Гінзбург М., Коваленко С. "Кокосове масло" чи "кокосова олія"?
- Дорохін В., Скрипник В., Молчанова Н., Герман Н. Перспективне використання термостійкої плівки
- Ловягін О., Шевченко Л., Ковальчук В. Оцінка якості пляшок
- Чурсіна О., Гержикова В., Балаєва А., Бабич І. Препарати желатину у виноробстві
- Матко С., Манк В., Мельник Л., Жестерева Н. Освітлення яблучного соку палигорськітом
- Плахотний В. Модернізовані торцеві ущільнення
- Млечко Л., Шльга Н., Кочкіна Г. Нові препарати - нова продукція
- Ембулатов О. Устаткування сертифіковане, якісне
- Поліщук М. Життя і час
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|