Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Більше, кращої якості
- Закони, укази, постанови. Наші консультації
- Пуговиця М. З маркою "звенигора"
- Подрушняк А. Нераціональне харчування, неякісні продукти
- Курілець І. Передові знання, сучасні технології
- Романчук П. Напрямок - вдосконалення фаху
- Як підвищити прибутковість виробництва?
- Тарасюк Н. Передусім якість, відповідальність
- Драган І. Спільною працею колективу
- Кишенько І., Гащук О.І. Текстуроване квасолеве борошно
- Гріненко І., Грушецький Р. Інулін, збагачений природними сполуками кальцію
- Гнатенко М., Крапивницька І., Вересоцький Ю., Лементар С., Демченко П., Гнатенко А. Яблучні й бурякові пектинові екстракти
- Воякін В. "Київпродмаш": ефективність і якість
- Романовська Т., Романовський І., Левчук О. Використання молочної кислоти
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|