Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Бутнік-Сіверський О., березянко Т., Пасько О., Шарова А. Рентабельність - якісний показник, який свідчить про ефективність напрямків діяльності підприємства
- Кіщак Ю. Експортний потенціал галузі
- Наші консультації. Закони, укази, постанови
- Романчук П. Без стабілізаторів і консервантів
- Дмитровська Г., Москаленко Л. "Дитячий" виріб - не для дітей
- Стефанович О. На радість і добро
- Гінзбург М., Спірін О. "Харчові продукти" чи "продукти харчування"?
- Ляшенко М., Михайлов М., Проценко Л. Препарати хмелю та якість пива
- Бичков Я. Температура сушіння сировини
- Артемова О., Татаренкова Т. Нові технології - виробництву
- Давиденко В., Дегтярьов Л. Перетворення мальози в процесі спиртового бродіння
- Лементар С., Бабко Є., Гнатенко М., Мирончук В. Швидкість перемішування
- Титов В. Висока ефективність, надійність
- Стефанович О. Безпечні, поживні
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|