Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Удодов С. Пивний бізнес
- Лавров Є. Активізувати роботу, підвищити ефективність
- Захаревич В., Дмитровська Г. Бути здоровим
- Загоруйко В., Домарецький В., Бабич І. Конкурентоспроможність виноробства
- Наші консультації. Закони, укази, постанои
- Лідери молочноїпромисловості об'єднуються
- У виробничих умовах
- Романчук П. "Славутич" - київська прописка
- Вакуленко С., Комар А., Сабадаш І., Шаповал В. Медсанчастина підприємства
- Клименко М., Пасічний В., сосіна О., Демчук А. Як білковий стабілізатор
- Ляшенко М., Михайлов М., Кравчук Н.В., Бармакова В. Гіркі речовини та поліфеноли пива
- Осейко М., Страшинський І., Гончаров Г. Якість варених ковбас
- Попова В., Боровикова Н., Фефелов А., Попова С.,Кисла Л., Геращенко В., Григоренко М. Чи потрібно намагнічувати воду?
- Пасічний В., Мащенко Т., Кремешна І. Комбіновані м'ясопродукти
- Бобер А. Гранульований хміль
- Семененко С., Піх З., Семененко В., Домарецький В. Сухий корм з зернової барди
- Козак А. Пакувальна галузь:інновації, проблеми, знахідки
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|