Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Соки: натуральні, відновлені концентровані...
- Бутнік-Сіверський О., Березянко Т., Пасько О. Спільна інноваційна діяльність
- Наші консультації. Закони, укази, постанови
- Лукомський В. Професіоналізм і багаторічна праця
- Романчук П. Цінова стабільність, якість
- Москальова Г. Перевірено багатовіковим досвідом
- Черевко О., Михайлов В., Лебединець І. Ефективність термообробки зростає, якщо до складу кулінарних виробів ввести додаткові компоненти
- Ломова Н., Наріжний С. Стерилізоване консервоване масло
- Котинський А., Салюк А., Чернухіна Л. Йодовмісні екстракти спіруліни...
- Алімов С., Борисов В., Ревенко І., Васюкова Г. Під впливом фенольних речовин
- Харчові барвники для сирів
- Молочні продукти майбутнього
- Цюпка С., Ковальов О., Олійник Н. Для кращого бродіння опари й тіста
- Попова В., Боровикова Н., Фефелов А., Попова С., Кисла Л., Геращенко В. Воду можна "оздоровити"
- Плахотний В., Добровольський В. Удосконалення процесу сепарування молока
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|