Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Бутнік-Сіверський О., Березянко Т., Пасько О. Інноваційна політика галузі
- Пуговиця М. "Бачимо перспективу, віримо в майбутнє"
- Закони, укази, постанови
- Про зміни в оподаткуванні фізичних осіб
- Кишенько І., Гащук О.І. Вплив текстурованого квасолевого борошна
- Кузнєцова О. Така смачна випічка
- За щоденними замовленнями
- Драч В. Так, як визначено основними напрямками
- Панфілова О. Сировина має бути якнайкращою
- Ковальов А. Спосіб надійний, безпечний
- Облап Л., Ковбаса В., Хмелюк Г. Водорість фукус, як харчова добавка з радіопротекторною дією...
- Осейко М., Страшинський І., Гончаров Г. Стійкість кольору варених ковбас
- Попова Н., Косоголова Л., Малежик І. Освітлення яблучного соку
- Грушецький Р. Продукт,який не містить глюкози
- Переетерифікація жирів
- Попова В., Боровикова Н., Фефелов А., Попова С., Кисла Л., Геращенко В. Магнітна обробка компонентів
- З якого молока виготовляти сири?
- Миронюк С. Ферментні препарати: економічна доцільність, ефективність
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|