Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Новик В. ...І професійна передбачливість директора
- Швець Н. Макарони - це серйозно й відповідально
- Звичайна молочна сироватка
- Закони,укази, постанови. Наші консультації
- Якість і безпека продукції
- Пилипенко Ю. " Просимо опублікувати..."
- Термічна обробка борошна
- Романчук П. Популярний чай "росте" в Києві
- Притула С. Найвища цінність - людське життя
- Осейко М., Українець А., Усатюк С., Шеманська Є.,Заєць Є. Олії та жири: склад, методи одержання, якість
- Шиян П., Маринченко В., Фіщенко А., Мудрак Т., Бондар М. Вплив антисептиків
- Грушецький Р., Гріненко І., Захарченко Т., Чумакова О. Корисний напій з відходів інулінового виробництва
- Кишенько І., Сербова М., Гащук О.І. Властивості текстурованого квасолевого борошна
- Максимова І., Манк В., Ковалевська Є. Природні дисперсні мінерали
- Федорів В., Ковальов О. Просіювання сипких матеріалів
- Масло: склад і консистенція
- Козак А. Система управління відходами
- Плахотний В., Осейко М. Пластинчасті теплообмінники працюватимуть довше
- Гросул Л., Станкевич Г., Гуртовой М. Ефективна міні-крупорушка
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|