Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Онищенко В. За хліб - медалі, дипломи й людська шана
- Мелетьєв А. Усе - про технологію солоду й пива
- Литовченко І., Колесник К. Друге життя перевірених ідей
- Яриш П. Стратегія розвитку галузі
- Христенко В., Капустін В., Серьогін О. Когенерація: здобутки, проблеми, перспективи
- Олійничук С., Шматкова Г., Маринченко Л. Культура невибаглива, але перспективна
- Соєвий білок - на користь
- Гащук О.І., Кишенько І. Амінокислотний склад комбінованих м'ясних виробів
- МельникЛ., Манк В. Адсорбційне очищення
- Іоргачова К., Толстих В., Крусір Г. Вплив технологічних параметрів
- Усатенко Н. Ефективне виробництво копченостей
- Корецька І., Кир'янова Г.,Зінченко Л. Терностабільні властивості начинок
- Тиченко М., Циганков С., Новак А. Ферментні препарати
- Воронцова С., Мелетьєв А., Троценко П., Носенко В. Експрес-аналіз вологості хмелю
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|