Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Прибильський В., Остапенко В. Яку воду можна пити?
- Яриш П. Досвід і професіоналізм
- Смачно і безпечно
- Леонова Л. Ковбаса чи сурогат?
- Ріпка Н., Ковбаса В., Ковальов О., Фалендиш Н., Вахній А., Шведенко Ю. Харчові добавки
- Стефанович О. Продукти, збагачені еламіном
- Жолдер І., Сосницький В., Бойко П., Олійничук С., Суха зернова барда
- Левандовський Л., Левітіна Н., Бублієнко Н. Вторинні рослинні речовини
- Петришин Н., Юрчак В. Якість бубличних виробів
- Божко Т. Нові рецензури кремів
- Паляниця Л., Косів Р., Ткаченко Л. Зброджування мелясного сусла
- Лісовенко О.,Доломакін Ю. Тістомісильна машина періодичної дії
- Леонова Л. проблеми оздоровчого харчування
- Шубін О., Горяйнова Ю, Сімакова О. Для зміцнення судин
- Надійні прилади від НВЛ "Термо-форт"
- Козак А. Розвиток пакувальної галузі
- Запрошує "Прод експо Україна2004"
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|