Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Яриш П. Харчова безпека країни
- Про державний бюджет України
- Леонова Л. Риба є. А в раціоні?
- Левандовський Л., Танащук Л., Бублієнко Н. Екологічна освіта - нагальна потреба сьогодення
- Литвиненко Ю. І для пекарів, і для цукровиків
- Набока Н. Невпинний пошук "Істини"
- Гулий І., УКраїнець А., Мудрак Т., Фіщенко А., Кирленко Р., Сизько В., Єрмакова Г., Жолнер І., Сосницький В., Артюхов В., Михайлів А. Вплив зернових культур та ступеня дисперсності їх помелу
- Левандовський Л., Ткаченко А., Бейко Н., Хоменко А., Яриш Л. Вирощування засівних дріжджів
- Жестерева Н., Дубініна А., Шапорова Т., Пенкіна Н. Солі важких металів у столових буряках
- Котинський А., Салюк А., Чернухіна Л. Йод із спіруліни
- Ребенок Є., Купчик М. Цукристі речовини з крохмалевмісної сировини
- Федорова Т., Дробот В. Оббивне борошно з тритікале
- Манк В., Маринченко В.,Мельник Л. Комбінований сорбент
- Тиченко М., Циганков С. Ферментні препарати
- Плахотний В., Дорощук В., Чустрак О. Сучасні ущільнюючі матеріали
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|