Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Комендант Г. Бути добрими й щирими
- Коцюба М. Ласощі '2003
- Леонова Л. Молоко і молокопродукти
- Продукція з желе
- Домарецький В. Виноградарство: наукові напрямки розвитку
- Гулий І., Українець А., Шиян П., Мудрак Т., Фіщенко А., Кириленко Р., Сизько В., Жолнер І., Сосницький В., Артюхов В., Михайлів А. Технологічні особливості переробки жита в етанол
- Оболкіна В. Комбіновані кондитерські вироби
- Удворгелі Л., Дробот В. Пектиновмісні порошки
- Некрасов П., Гладкий Ф. Ферментна переетерифікація жирів
- Породько П., Осипенко О., Таран В., Породько В. Ефективне використання відходу спиртового виробництва
- Дудкін М., Данилова О., Щелкунов Л., Сагайдак Т., Божко О. Харчові волокна з йодом
- Руденко-Грицюк О., СидоренкоС. Для виготовлення борошняних виробів з начинками
- Біологічна цінність жирів
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|