Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Швець В., Василишин Р., Асінович Ю. Ферментні препарати
- Романчук П. "Ласощі 2004"
- Яриш П. Де злагода - там і успіх
- Стефанович О. Починати було нелегко
- Захаревич В., Дмитровська Г. Вишуканий смак, корисність, безпечність
- Пупена О., Ельперін І. Інтеграція систем управління
- Іванів О. До висот визнання
- Гаєвський К. Надійне і ефективне устаткування
- Осейко М., УкраїнецьА., Заєць Є., Любченко В. Полин лікарський
- Поцан М., Олійничук С., Ткаченко Л., Яриш Л., Левандовський Л. Новий продуцент для виробництва спиртового оцту
- Грушецький Р., Гриненко І. Нативний інулін - з рослинної сировини
- Бондаренко В., Каретнікова Л., Ляшко П. Сучасне обладнання - хлібопекарській галузі
- Козак А. Фарба на упаковці
- Меллентін Д. Молоко від безсоння
- Плахотний В., Дорощук В. Модернізований пластинчастий теплообмінник
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|