Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Коцюба О. Кондитерські технології
- Яриш П. "Буковинка": торти, рулети,кекси
- Левчук Н. Нові ринки збуту
- Пехтерева Н. Сиропи-бальзами
- Сирно-злакові продукти
- Стефанович О. За європейськими стандартами
- Олійничук С., Ткаченко А., Хоменко А., Бейко Н., Яриш Л., Левандовський Л. Для виробництва спирту з меляси
- Дорохович А., Оболкіна В. Формування структури комбінованих кондитерських виробів
- Домарецький В., Ганчук В., Москальова Л., Бондаренко Л. Перспективна сировина для виробництва пива
- Плахотний В., Гудкова Н. Працездатність парових вентилів можна підвищити
- Дубковецький І., Малежик І., Прибильський В. Параметри сушіння квасної комбінованої закваски
- Махиня Л., Кисла Л., Попова В. Ароматизатори - з натуральної сировини
- М'ясні добавки
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|