Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Лавров Є. У державному департаменті продовольства
- Люлька Д., Серьогін О., Арапов О. Ефективні способи діагностики
- Харчування і здоров'я нації
- Романчук П. Вишні, дині, груші
- Гінзбург М. Сік "освітлений" чи "прояснений"
- Музалевська Р., Батуріна Н. Додайте до тіста траву
- Сидоренко С., Дудла І. Яку упаковку обрати
- Осейко М., Українець А., Штепа С. Екстрагування біологічно активних речовин хмелю
- Войцехівський В. Комплексні ферментні препарати
- Макаров А., Іванченко К. Концентрація цукрів
- Маринченко В., Мельник Л., Чернишова Л., Мельник Ю., Маринченко Л. Виділення летких домішок
- Богдан С., Денисенко Т. Пакувальні матеріали для печива
- Махиня Л., Кисла Л., Попова В. Напої оздоровчі, екологічно безпечні
- Плахотний В. Оборотне водозабезпеченя сироробних ванн
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|