Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Романчук П. Чим годувати дітей
- Римарук О. Напій столичного розливу
- Муромцев С. Концепція стабільності
- Уварова Л. Надійний помічник і порадник
- Функціонально-білкові продукти
- Козак А. Від амфори до гофрокартону
- Бондаренко С. Шлях до вдосконалення - через глибини практики
- Мосейко М., Українець А., Штепа С. Екстрагування рослинної сировини
- Маринченко В., Мельник С., Бліщ Р., Колесникова К. Кавітаційна обробка ферментних препаратів
- Бабич О., Дорохович А. Безглютенове борошно
- Федоренченко Л., Романовська Т., Бажай С. Вміст жиру та вітамінів
- Ялпачик В., Стручаєв К., Загорко Н. Свіжозаморожені овочі
- Троїцький Б., Письмений В. Желюючий порошок
- Нікольський М., Люлька Д., Серьогін О. Мотор-редуктори нового покоління
- Плахотний В. Виробництво твердий сиру
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|