Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Яриш П. Буряко-цукровий комплекс: проблеми накопичуються
- Колесник К., Власов С. Модульні лінії для виробництва хліба - від ВАТ "Горохівхліб"
- Шипотілова І. Надійність і якість - гарантовано
- Стефанович О. Від фірми "Фавор" - на здоров'я
- Бутнік-Сіверський О., Шматкова Г., Силантьєва Н. Інвестиційна привабливість підприємства
- Левандовський Л., Бублієнко Н. Сучасній молоді - сучасну екологічну освіту
- Оверчук Г. Уся продукція - якісна, поживна
- Олійничук С., Міхненко Є., Кошель М., Маринченко Л., Шматкова Г. Біоконверсія меляси
- Ниниченко О., Домарецький В. Відходи пивоварного виробництва
- Олія із зародків пшениці
- Романова З., Зубченко В., Ткаченко Л., Маринченко Л. Активність ферментних препаратів
- Жушман О. Крохмалі нативні й модифіковані
- Козак А. Доцільність і екологічна безпечність
- Захаревич В., Дмитровська Г. Сучасні, елітні, універсальні
- Плахотний В. Для циркуляційного миття оглядового скла
- Бугаєць Н. Продукти коисні, оздоровчі
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|