укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Харчова і переробна промисловість
Рiк видання:
2005
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Харчова і переробна промисовість
Мова:
Українська
Обсяг:
32 с.
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
Романчук П. Тема навчання: облік і нормування
Сидоренко І. Хліб наш насущний
Українець А. Інноваційні перспективи цукрової галузі
Іхно М. Сухий спосіб екстракції олії
Точкова О. Реологічні властивості поліцукридів
Шиян П., Домарецький В., Карпутіна М. Престиж обраного фаху
Поручник А. До світового рівня бізнес-освіти
Стефанович О. Із врахуванням побажань споживачів
Леонова Л. Згубний вплив мікотоксинів
Деркач О. Рахунок на мільйони тонн
Оптимізація технології
Вертелецька В. Добавка перспективна
Мікропористий мінерал / Ковальчук В., Міхненко Є., Олійничук С., Кравчук З.
Ковалевський К., Шанін О. Просвітлення сусла й виноматеріалів
Гатько Н., Тологонова М. Кисломолочні продукти з коренем солодки
Плахотний В. Вдосконалена установка
Чепелюк О. Як визначити оптимальний профіль
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-виробничий журнал
Номер частини
:
№6
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'