Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Бойко П. Виробництво біоетанолу - справа державна
- Дем'яненко С. Вступ до СОТ: реалії і перспективи
- Росолова О. Нові види продукції
- Геращенко В., Кошель М., Кисла Л. Екологічний аудит
- Пакети зручні, привабливі
- Пащенко Л., Нікітін І., Парченко О. Екструдована суміш
- Горошко Р. Якість холодильного обладнання - найвища
- Осейко М., Українець А., Штепа С. Лікарська рослинна сировина
- Бабич І., Білько М., Домарецький В. Високоякісне чисте вино
- Долинський А., Малецька К., Грабов Л., Зарітовська Г. Двостадійна технологія
- Токар А., Матенчук Л. З овочевої та плодової сировини
- Нікіпелова О., Киселевська А., Ніколенко С., Солодова Л. Мінеральні води з підвищеним вмістом заліза
- Танащук С., Савченко О., Танащук Л. Ізомеризація лактози у виробництві лактулози
- Ниниченко О., Ганчук В., Бондаренко Л. Підвищені вимоги до виробництва пива
- Плахотний В. Санітарна обробка місткостей
- Самойлов В. Зміцнює імунітет, виводить радіонукліди
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|