Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Козак А.,Ткаля О. Упаковка: безпечність і зручність
- Плахотний В., Коваль О. Надійність фасувального автомата зросла
- Кошель М., Маринченко Л., Заблотна Г., Каранов Ю. Як утилізувати зернову післяспиртову барду?
- Романчук П. Місто виставок і ярмарків
- Веремієнко А. За світовими стандартами
- Стефанович О. Ексклюзив і якість
- Ковальчук В., Корніяш Л.,Полонська О. Затрати праці на приготування м'ясного фаршу
- Українець А., Шевченко О., Піддубний В. Пастеризаційна та стерилізаційна обробка продукції
- Штепа С.,Осейко М., Українець А. Екстрагування біологічно активних речовин з шроту рослинної сировини
- Мельничук П.,Романовська Т., Романовський І. Визначення зв'язаної вологи
- Мелетьєв А., Риндич В., Давиденко В., Дегтярьов Л. Методи комп'ютерної хімії
- Грабов Л., Мерщій В., Грабова Т., Посунько Д. Для теплової обобки харчових продуктів
- Яцюта М., Кузик Н., Козак М., Савченко О., Козаченко О. Прискорений технічний контроль
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|