Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Петренко В. Людям - на здоров'я
- Кузьменко Є. Олія України і світовий ринок
- Ім'я на молочному ринку
- Коцюба О. "Бісквіт-шоколад": нас визнав світ
- Романчук П. "ІБА-2006" - запрошує
- Пономарьов П. Загроза здоров'ю посилюється?
- Стефанович О. Надійність і зручність
- Теленченко А. Реалізація, гарантія, стабільність
- Давиденко В., Дегтярьов Л. Антиокислювальна стабілізація пива
- Бондар М., Маринченко В., Шиян П., Українець А., Мудрак Т., Фіщенко А. Як антисептуючий засіб
- Алейников В., Бурушкіна Т., Количев В.,Боровський В., Циганков С. Екстракційна обробка зерна кукурудзи
- Ловягін О., Шевченко Л., Скуратова І., Ковальчук В. Вміст кальцію в горілці
- Єрошенко С., Кимачинський С. Прибуткові емульгатори
- Римарук О. Успіх - гарантовано
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|