укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Краткий сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания
Рiк видання:
1964
Мiсце видання:
М.
Видавництво:
Экономика
Авторський знак:
К78
Мова:
Російська
Обсяг:
296 с.
Шифр:
664
УДК:
664
Відомості щодо назви
Відомості про відповідальність
:
Е.П.Иванова, З.Я.Серова, Л.Н.Щепин
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
16786
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'