Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Шиян П., Олійничук С. Інтелектуальна власність: комерціалізація, захист
- Шматкова Г., Олійничук С. Іноваційний шлях розвитку
- Долинсикий А. Біопаливо з рослинної сировини
- Коцюба О. Поряд з пекарями
- Шевченко О., Піддубний В. Методи обробки харчової продукції
- Притульська Н., Мотузка Ю. Напої для спортсменів
- Оболкіна В., Кияниця С., Дорохович А., Степаненко В. Структура кремово-збивних цукеркових мас
- Ковальчук В.,Олійничук С., Олійник С., Левчук І., Олійничук О. Підготовка водно-спиртових сумішей
- Денисенко Т. Вівсяне печиво з нетрадиційними добавками
- Козак А. Визначальний напрямок - сучасні технологі
- Фаталієв Х. Для стабілізації виноматеріалів
- Програма робіт - комплексна
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|