Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Колосов С., Макаров О. Пінисті властивості виноматеріалів
- Кизюн Г.,Міхненко Є., Міщенко О., Кизюн Н., Дремлюга К., Кизюн Т., Бузевич Г. Об'ємна частка спирту етилового
- Грабовецький Б., Мороз О., Савчук Л. Виробничі функції в управлінні галуззю
- Шульга Н., Млечко Л. Розвиток пропіоновокислих бактерій
- Осейко М., Баль-Прилипенко Л., Шолудько Д. Комплексні жирові продукти
- Вентиляція вмісту пакета стане можливою?
- Давиденко В., Дегтярьов Л. Колоїдна стікість пива
- Оболкіна В., Своєволіна Г., Дорохович А., Ємельянова Н., Королюк Т. Вплив борошна пророщених злаків
- Коптюх Л. Фільтрувальний картон
- Дець Г. Відкриті інформаційні технології в організації та управлінні
- Стефанович О. Ензими: простой ефективно
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|