укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Харчова і переробна промисловість
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Харчова і переробна промисовість
Мова:
Українська
Обсяг:
32 с.
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
Бакланов О. Поживні якості майонезу будуть вищими
Давиденко В., Дегтярьов Л. Окислення та добавки антиоксидантів
Денисенко Т. Борошняні кондитерські вироби зберігаються краще
Берегова І. Пектини і карагінани
Олійничук С., Сухомлин О., Сосницький В. Комплексне використання сировини
Сліпко В. Рівень проектного виконання - найвищий
Леонов І. Є така наука - екотрофологія
Романчук П. Потужний науковий потенціал
Стефанович О. Навіщо шукати краще?
Кучерук О. Працею кожного
Штанько О., Сімахіна Г., Солодко Л. Біологічно-активні добавки з бурякового жому
Корецька І., Ковалевська Є., Кір'янова Г. Реологічні властивості розчинів гідроколоїдів
Щедушнов Д. Сировини - менше, продукції - більше
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-виробничий журнал
Номер частини
:
№1
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'