Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Гінзбург М. "Термін придатності" чи "строк придатності"?
- Удодов О., Дмітріева О. Скільки і якого солоду нам потрібно?
- Українець А., Шиян П., Мудрак Т., Кириленко Р., Сизько В., Єрмакова Г.,Сосницький В. Склад леткої частини спиртової бражки
- Олійничук С., Процан Н., Яриш Л., Сосницький Вторинні та побічні продукти
- Тихомирова Г. Екологічна безпека галузі
- Романчук П. Творчою працею фахівців
- Козак А. Упаковка має бути зручною
- Коцюба О. Охоронна "грамота підприємства
- Швець Н. Ринок називає найкращих
- Танащук С., Савченко О., Танащук Л., Ніколайчук А. Застосування іонообміних смол
- Грабов Л.,Мерщій В., Васильєв Д. Термодифузійний спосіб та обладнання
- Чепелюк О., Теличкун В., Теличкун Ю. Інтенсифікація процесу еструзії
- Троїцький Б., Письменний В. Спеціальний желюючий порошок
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|