Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Конько В. Ультрафіолетове випромінювання
- Єфимов С. Конкурентна стратегія
- Гончаров Ф., Даценко І., Штепа В. Система безпечного водопостачання
- Прохорова Л., Марков В. Під прес з лушпинням
- Северин Д. Сирів багато, вони різні...
- Білько М., Гержикова В. Використання ферментних препаратів
- Савченко О., Баль-Прилипко Л.,Новікова О. Вдосконалена технологія виробництва плавлених сирів
- Ільчик О., Запольський А. Для очищення води .
- Чи всі інгредієнти важливі і корисні
- Сидорук Ю., Нікітенко А., Малина В., Васильєва В. Оптимальні режими пастеризації молока
- Манк В., Ковалевська Є., Максимова І. Мікрофлора соняшникового насіння
- Чоні І. Закусочні соуси
- Овчинников Г., Григоришен А., Новицький В. Дубові добавки
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|