Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Котинський А., Паливода К., Чернухіна Л. Іони деяких металів
- Вербицький С. Тонке подрібнення фаршу
- Козак А. Видано цікавий і корисний збірник
- Яриш П. Шлях до успіху
- Гінзбург М. Що таке "упаковка", "паковання", "упакування", "упаковування"?
- Олійничук С., Шматкова С., Шматкова Г., Маринченко Л., Бутнік-Сіверський О. Інноваційні пріоритети галузі
- Домарецький В., Куц А., Білько М., Гречко Н. До європейських стандартів
- Захаревич В. Сметанні продукти
- Архипов В. Біологічна цінність рослиних білків
- Яницький В. Безпечність і якість
- Українець А., Домарецький В., Шиян П.,Олійничук С. Перспективні джерела енергоресурсів
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|