Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Єфимов С. Конкурентна стратегія
- Яриш П. На радість і здоров'я людям
- Коцюба О. Досвід і традиції
- Шиян П.,Домарецький В., Карпутіна М. Фахівці бродильної галузі
- Левандовський Л., Бублієнко Н. Спеціаліст-еколог - це престиж і перспектива
- Черевко О., Головко М. Функціональні харчові продукти
- Домарецький В., Хіврич Б.,Олексійчук О., Хіврич А. Солод із сої
- Ребенок Є., Купчик М. Вплив фосфатів на властивості крохмалю
- Карпутіна М., Романова З., Маринченко В., Носенко В. Фізичні методи обробки сировини
- Архипов В., Іванікова Т. Поживні цінності топінамбура
- Виноградова А. Підсолоджувачів чимало. Який обрати?
- Денисова Є., Косова І. Колір продукту
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|