Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Коцюба О. "Алко + Софт 2006"
- Коцюба О. Новий асортимент - нові торгові марки
- Краус С., Акжигітова Л., Люніна Є. "Шокове заморожування"
- Гуць В., Тимофєєва О., Сидоренко О. Рибні пресерви
- Потапенко С., Ємельянова А., Українець А., Мукоїд Р., Чумакова О., Лапшин В, Мілютін А. Пророщені зерна злакових культур
- Мелетьєв А., Воронцова С., Проценко Л. Цінна сировина для виробництва пива
- Яланецький А., Загоруйко В. Фізико-хімічні показники шампанських виноматеріалів
- Захаревич В. Продукти, які корисні всім
- Сухих Т., Зибін М. Начинки з пектинами
- Прянощі небезпечні для здоров'я?
- Готуємо шашлик
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|