Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Купчик М.,Матвієнко А. Імпульсний електроплазмоліз
- Прудніков С., Сахарова А., Гридасов В., Мороз В. Картон з бактерицидними властивостями
- Романчук П. До світової спільноти харчовиків
- Леонов І. І хліб, і випічка
- Яновський А. Як "викопати" потрібну інформацію
- Пащенко Л., Жарикова І., Пащенко В. Додайте до рецептури цикорій
- Куївда О. Напій, яким можна пишатися
- Дятлов В., Медведкова І. Гармонізація стандартизованої продукції
- Ловягін О., Шевченко Л., Скуратова І., Ковальчук В. Аскорбінова кислота і стійкість горілки
- Загоруйко В., Виноградов В., Бойко В., Сільвестров А. Прояснення виноградного сусла
- Димань Т. Функціональні продукти: користь і здоров'я
- Макарова М. Овес - то не просто культура...
- Дадеко Л., Ковальчук А., Лотар С. Автоматичні колориметри
- Рум'янцева В., Миронова Є., Корячкіна С. Молочно-жирова, вафельна
- Плівка, яка не "пітніє"
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|