Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Яриш П. Робота колективна, дружна
- Долинський А. Біопаливо з рослинної сировини
- Кузнєцова Л. Житній хліб: сила і здоров'я
- Стефанович О. Якість життя можна покращити
- Лизова В., Старчевой О., Войцехівська Л. Комплексні композиційні добавки
- Процан Н., Олійничук С., Яриш Л. Особливості технології отримання біохімічного оцту
- Капустін В., Арапов О., Капустін Р. Мікротурбіни: нове і надійне джерело електроенергії
- Юрчак В., Манк В., Волощук Г. Овочеві порошки
- Ганзенко В. Соєві боби
- Токар А. Перспективні раси дріжджів
- "Олігопен": міцність,надійність
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|