Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Драгілев А. Смачний, корисний продукт
- Скидан О. Система маркування продуктів
- Бойцова Є.,Степанова Л. Структуровані жирові ситеми
- Коцюба О. Високий професіоналізм, діловитість
- Архипов В., Жидков А. Мембранні технології: широкий спектр, практичність
- Яценко В., Кобилінська О. Хімічні розпушувачі
- Буряков В., Сергієнко І., Ходзінський Математична модель
- Паляниця Л.,Березовська Н., Гродзінська О. Композиції ферментних препаратів
- Чепелюк О., Шкляр С., Шпак М. Коекструзія у випіканні хліба
- Одарченко Д., Одарченко А., Прокудіна В., Євтушенко А. Якість фруктових напівфабрикатів
- Данилова К. Новий національний стандарт
- Хижняк О., Запольський А. Знезаражування води
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|