Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Фролова н., Усенко В., Мацко І. Визначення температур кипіння
- Штанько О., Солодко Л., Сімахіна Г. Біодобавки з меляси
- Чурсіна О. Нові допоміжні матеріали
- Романчук П. Мовою вишуканої порцеляни
- Бутнік-Сіверський О., Шматкова Г. Стратегія інноваційного розвитку
- Баран Б. Мікрохвильова обробка: користь і шкода
- Деркач О. Співробітництво поглиблюється
- Коцюба О. Порційні продукти
- Кветний Ф., Юрко М., Заїкіна В. Заморожуваня хліба
- Драчова Л. Якість і безпека харчових продуктів
- Чурсіна О., Гержикова В., Владімірова Л., Бабич І. Пролін у препаратах желатину
- Козак А. Небезпечні упаковки
- Скобельська З., Венікова Н.,Бесараб А. Є ефективний замінник
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|