Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Гавва О., Масло М., Волчко А., Беспалько А., Захаревич В. Раціональні параметри функціональних модулів автоматичних машин
- Коцюба О. Паливо... з олії
- Бєлік В., Щербаков А., Корчинський А., Бондаренко В., Гоманюк Д. Універсальна лінія
- Малазова Л. Замінники какао-масла
- Письменний В., Ситникова С., Нурматоа Є. Глід: добавка корисна, поживна
- Що ми п'ємо?
- Коптюх Л., Погоська Н., Рибальченко В., Осика В. Матеріал фунгіцидної дії
- Яриш П. Широкий асортимент продукції
- Оверчук М. Пиво твоєї батьківщини
- Грундке Г. Тенденції розвитку паковальної продукції
- Тимофеева В., Черепанова А., Диваков А. Консерви, збагачені шипшиною
- Піддубний В., Соколенко А., Шевченко О., Васильківський К. Інтенсифікація масообміну
- Піддубний В., Соколенко А.,Шевченко О., Васильківький К. Інтенсифікація масообміну
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|