Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Мамченко Т.,Єркінбаєва Р. Комплексний поліпшувач - для здобних сухарів
- Бєлік В., Щербаков А., Корчинський А. Для охолодження вафельних пластів
- Генов А., Власова Л., Письменний В. Приємний смак.тривала свіжість
- Козак А. Ринок паковальних виробів
- Лактоза може зашкодити
- Козак А. Українсько-Алжирський бізнес-форум
- Що ми п'ємо ?
- Чупахіна В. Цукрове виробництво: контроль, облік
- Овчарова Г., Абреч М., Непорожня Є. Сухі сніданки для дітей
- Соколенко А., Українець А., Піддубний В., Бут С. Використання потенціалу масових сил
- Перцевий Ф., Гурський П., Коваленко В., Чернова Л. Харчова та біологічна цінність паст
- Українець А., Дорохович А., Фоменко В., Полумбрик М. Черствіння модельних пряників
- Некрилова І. Особливості маргаринів
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|