Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Про шоколад. І не тільки
- Коцюба О. Дипломи і медалі - найкращим
- Семенов В. Біодизельне паливо
- Романчук П. Творча праця колективу
- Домарецький В., Куц А., Ганчук В., Самойленко О., Клименко О. Невичерпна енергія сонця
- Аветисян М. Електронна торгівля
- Левандовський Л., Бублієнко Н. Екологічна освіта молоді
- Деркач О. Сучасні тахнології, досвід
- Піддубний В., Соколенко А., Українець А., Шевченко О. Перехідні режими
- Хомічак Л., Василенко С.,Українець А. Передові технології виробництва цукру
- Безусов А., Біленька І., Абдулазіз Абду Яхья Нектари спеціального призначення
- Осипова Л. Режими пастеризації
- Онопрійчук О., Поліщук Г., Грек О. Молочно-білкові пасти
- Ульянова О. Замість горіхів - насіння кавунів
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|