Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Арапов О., Почко С., Капустін Р. Когенерація: ефективність, економічнв доцільність
- Домарецький В., Шиян П. Джерело відновлюваної енергії
- Сарапкіна О., Іванова Є. Поживність рибних пресервів
- Циганова Т., Кузнецова Л., Костюченко М. Продукти бджільництва
- Соколенко А., Шевченко О., Піддубний В., Підлісний В. Стабілізація напоїв
- Чурсіна О., Зінькевич Е., Гержикова В., Бабич І. Білкові фракції препаратів желатину
- Фролова Н., Чепель Н., Усенко В. Розділення ароматичних речовин різних класів
- Ємельянова Н., Потапенко С., Мукоїд Р., Чумакова О., Бірюков І. Оптимальний режим солодорощення пшениці
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|