Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Силантьева Н., Маринченко П. Інноваційна активність підприємств
- Романчук П. Наш сусід - Польща
- Гатько Н., Раззаков І. Без яєць, але з пюре і сироваткою
- Левандовський Л., Олійничук О., Ткаченко А. Біоконверсія крохмалю в спирт
- Домарецький В., Куц А., Ганчук В. Адекватне харчування
- Бастриков Д., Панкратов Г. Зернові галети
- Фролова Н., Баленко Т., Усенко В., Чепель Н. Натуральні ароматизатори
- Белінська С., Орлова Н. Ринок швидкозамороженої продукції
- Ткаченко А., Шевченко В., Бейко Н., Хоменко А., Левківський С., Проценко Т. Новий біоцид для спирової галузі
- Осипова Л. Розрахунок тиску в пляшках
- Капустін В., Арапов О., Капустін Р. Модернізація котелень і ТЕЦ малої енергетики
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|