Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Рибачук О. Якість і надійність
- Ємельянова Н., Українець А.,Потапенко С.,Мукоїд Р. Вміст амінокислот при пророщуванні злаків
- Коваленко О., Євдокимова О., Ремінна Л. Кріотехнології
- Інвестиції, обладнання, кон'юнктура
- Яриш П. Провіний сектор економіки
- Черкашин Г. Радуємо споживачів новинками
- Піддубний В. Інтенсифікація масообміну
- Рибак О., Поліщук Г., Янюк Т. Технологічні властивості зернових добавок
- Степанець Л., Овчар Л. Безпека і якість виноматеріалів
- Олійничук С., Левандовський Л., Шевченко В., Ткаченко А., Бейко Н., Хоменко А., Яриш Л. Вплив деяких факторів на концентрування ферментів
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|