укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Харчова і переробна промисловість
Рiк видання:
2007
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Харчова і переробна промисовість
Мова:
Українська
Обсяг:
32 с.
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
Осипова Л. Фітосиропи для функціонасьних безалкогольних напоїв
Ситніков О., Чабанова О., Зеленська Л. Утилізація відведеної теплоти повітря
Підлісний П. Удосконалення процесів
Козак А. Гофроіндустрія: шлях до успіху
Вишнівький П. Культура необмежених можливостей
Коцюба О. Є що запропонувати споживачам
Гримарук Г. Вишуканість і смак
Романчук П. Надійну підтримку гарантовано
Піддубний В. Підвищення ефективності аераційних систем апаратів
Оболкіна В.,Кияниця С. Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-виробничий журнал
Номер частини
:
№10
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'