Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Деркач Р. Святий і грішний
- Козак А. Росупак-2007: школа досвіду
- Коцюба О. Запрошує "Братислава"
- Рибачук О. Напій, визнаний світом
- Підлісний В.,Соколенко В., Шевченко О., Піддубний В.,Варфоломєєв А. Особливості підготовки повітря
- Левандовський Л.,Шиян П.,Мудрак Т.,Глускіна Т. Інтенсифікація гідролізу
- Осейко М., Левчук І.,Кіщенко В. Інноваційні технології та безпечність олій
- Кравцова О., Скорченко Т. Якість йогуртів
- Горячова О. Яблучні соки
- ОнопрійчукО., Петрина А.,Пасічний В., Грек О. Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем
- Ляшенко М. Перспективні сорти хмелю
- Чай, кава. Що корисніше?
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|