Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Романчук П. Німецькі технології - кондитерам України
- Куївда . Колір харчового продукту
- Гусак-Шкловська Я. Біодобавки: користь чи шкода ?
- Мірошниченко А. Хто господар будинку?
- Підлісний В., Шевченко О., Піддубний В. Фізико - хімічні явища
- Манк В., Мельник О., Ковалевська Є., Максимова І. Гідрофільні властивості соняшникового насіння
- Боровик І., Маринченко В. Вдосконалена технологія хлібопекарських дріжджів
- Штанько О., Солодко Л., Сімахіна Г., Корзун В. Радіопротекторні властивості порошків
- Данилова Л., Домарецький В., Ганчук В. Природні антиоксиданти
- Ісаєнков С., Капустін В., Арапов О., Капустін Р. Коренераційні установки - від АТВТ " Первомайськдизельмаш "
- Кретов І., Соболев С., Мірошниченко Л., Жаркова І. Олія з амаранту
| Додаткові відомості щодо назви: | науково-виробничий журнал |
|