укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв"

Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 19 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:ТОТХВ. Л.р. 1, 2, 3
 Відомості про відповідальність:Укладачі: доц.Семенченко О.І., доц.Юкало В.Г., к.т.н., доц.Шинкарик М.М.
Примітки
 Загальні зауваження:МОН України ТДТУ імені Івана Пулюя
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 2/2008/13    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'