Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв"
Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 19 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Додаткові відомості щодо назви: | ТОТХВ. Л.р. 1, 2, 3 |
| Відомості про відповідальність: | Укладачі: доц.Семенченко О.І., доц.Юкало В.Г., к.т.н., доц.Шинкарик М.М. |
| Загальні зауваження: | МОН України ТДТУ імені Івана Пулюя |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
2/2008/13 |
|
1 |
0 |
|